arrow

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

Maak online een afspraak
08.12.2017

Kinesist

Een nieuw pand, meer ruimte, een nieuw gezicht? Aurťlie, onze kinesiste, is gestart! We zijn heel blij dat we vanaf 1 februari kinesitherapie kunnen aanbieden in ons wijkgezondheidscentrum. Dat betekent wel voor u als patiŽnt dat kinesist tot het vaste pakket zal behoren. U zal dus voor huisarts, verpleging en kinesist steeds naar het wijkgezondheidscentrum moeten komen. Hebt u vragen hierover? Aarzel niet om ons te contacteren.
 
12.04.2018

sluitingsdagen tot grote vakantie

Het centrum zal gesloten zijn op volgende dagen: maandag 30 april, dinsdag 1 mei, donderdag 10 mei, vrijdag 11 mei en maandag 21 mei. U kan dan steeds terecht op de huisartsenwachtpost!
 
20.02.2018

Extra kinesist (e) gezocht!!! Interesse? Kijk in de rubriek 'praktisch' onder 'vacatures'

 
02.10.2017

Opgelet: sluitingsdagen

Op volgende feestdagen is het wijkgezondheidscentrum gesloten: woensdag 1 november, maandag 25 december, maandag 1 januari In het weekend en op de feestdagen zelf kan je terecht bij de huisartsenwachtpost. Maar opgelet. De wachtpost is verhuisd. Ze zitten nu naast spoed van AZ Monica. Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. Te bereiken met tram 8 of 24 OF met bus 19.
02.10.2017

griepvaccin

thumb
oktober en november: Griep-prik-tijd! Laat je vanaf eind oktober vaccineren tegen seizoensgriep! Patienten die in aanmerking komen voor een griepvaccin, krijgen van ons (half oktober) een brief. Hebt u geen brief gehad en denkt u dat u wel in aanmerking komt? Laat het ons weten. (meer info in de nieuwsbrief.
 
25.07.2017

We zijn verhuisd!!!!

Vanaf woensdag 25 juli ontvangen we al onze patiŽnten graag in onze nieuwe wachtzaal in de Kwekerijstraat 75 in Borgerhout. Dit is net om de hoek van de Guldensporenstraat, waar we 10 jaar lang de ingang van ons centrum gehad hebben. De consultatie-uren wijzigen niet! Graag tot binnenkort in ons verbouwde pand!!!!
 
02.10.2017

nieuwsbrief okt nov dec

Hier kan u de nieuwsbrief online raadplegen. Had u thuis geen boekje ontvangen? Laat u het even weten?
02.10.2017

nieuws van t spoor

Dokter Veronique is vanaf 1 oktober in zwangerschapsverlof. Dokter Ann vervangt haar gedurende de maand oktober. Dokter Jesse zal haar daarna verder vervangen. Sinds 1 september werkt Alizť ook hier als nieuwe huisarts in Opleiding.
 
30.06.2016

verhuis wachtpost

Vanaf 2 september 2016 verhuist de wachtpost Deurne Borgerhout. Vanaf dan kunnen bewoners van o.a 2140 in het weekend of tijdens feestdagen terecht in de Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. (Het gebouw net naast AZ MOnica ziekenhuis).
 
29.09.2014

vrije raadpleging

thumb
Omdat het soms druk is in de wachtzaal tijdens de vrije raadpleging, zal vanaf 15 oktober met een nieuw systeem gestart worden. De uren van de vrije raadpleging blijven hetzelfde (9u-10u en van 16u-18u). U krijgt aan het onthaal een richtuur. Zo weet u om hoe laat u best terug plaats neemt in de wachtzaal.