arrow

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

Maak online een afspraak
25.10.2016

Opgelet: sluitingsdagen

thumb
Opgelet: in oktober en november is het wijkgezondheidscentrum gesloten op volgende feestdagen: maandag 31 oktober en dinsdag 1 november en vrijdag 11 november. Je kan wel terecht bij de huisartsenwachtpost. Maar opgelet. De wachtpost is verhuisd. Ze zitten nu naast spoed van AZ Monica. Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. Te bereiken met tram 8 of 24 OF met bus 19.
 
28.11.2016

Halftijds administratief medewerker gezocht!

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een halftijds administratief medewerker! Meer info? Klik op 'Praktisch' en ga naar 'vacatures'! Daar vind je alle belangrijke info bij elkaar!
 
30.06.2016

verhuis wachtpost

Vanaf 2 september 2016 verhuist de wachtpost Deurne Borgerhout. Vanaf dan kunnen bewoners van o.a 2140 in het weekend of tijdens feestdagen terecht in de Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. (Het gebouw net naast AZ MOnica ziekenhuis).
 
25.10.2016

griepvaccin

thumb
oktober en november: Griep-prik-tijd! Laat je tijdig vaccineren tegen seizoensgriep!
25.09.2016

nieuwsbrief

De nieuwsbrief valt weldra weer in uw brievenbus. U kan op de website al kijken wat er in de nieuwsbrief staat.
29.09.2014

vrije raadpleging

thumb
Omdat het soms druk is in de wachtzaal tijdens de vrije raadpleging, zal vanaf 15 oktober met een nieuw systeem gestart worden. De uren van de vrije raadpleging blijven hetzelfde (9u-10u en van 16u-18u). U krijgt aan het onthaal een richtuur. Zo weet u om hoe laat u best terug plaats neemt in de wachtzaal.