arrow
Maak online een afspraak

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

10.11.2020

afspraak maken = telefoneren

Veel mensen zijn momenteel ziek door Corona. Daarom laten we niet zo maar mensen toe in de wachtzaal. U moet ons bellen, dan belt de dokter u terug om te zeggen wanneer u kan komen en via welke ingang. We willen u vragen om het onthaal in te lichten als u één of meerdere van volgende symptomen hebt: hoest / verkouden / koorts / spierpijn / keelpijn / hoofdpijn / diarree / niet kunnen ruiken. We willen u zeker niet onnodig ongerust maken, maar we moeten wel alert blijven. Voor u, voor ons en voor onze medemensen.
 
10.11.2020

Wandelen met t Spoor

thumb
We strekken wekelijks de beentje en genieten we van de buitenlucht! Wandel je graag mee? Elke dinsdag van 13.30u tot 15u. Klik op de knop Download voor praktische info.
 
01.10.2020

Griep

thumb
Weldra ontvangen enkele patiënten post van ons. Het is een brief over griep, de data wanneer u kan langskomen met uw vaccin en een voorschrift. Deze brief wordt verstuurd naar mensen die aangeraden worden om zich te laten vaccineren. Hebt u tegen 15 oktober nog niets ontvangen en denkt u dat u in aanmerking komt om een griepvaccin te krijgen? Bel ons en dan zoeken we het mee voor u uit. hieronder vindt u alvast de brief met de criteria en de data.
 
10.11.2020

tips mentale gezondheid in coronatijden

Deze podcast legt uit wat de psychologische impact is van de coronamaatregelen op ieder van ons. Er zijn tips over hoe omgaan met eenzaamheid en verveling tijdens quarantaine en je krijgt een blik op hoe koppels en gezinnen met de maatregelen omgaan. ps, en check ondertussen ook nog eens deze website: https://checkjezelf.be/
23.03.2020

Een dokter nodig in het weekend?

Hebt u dringend een dokter nodig in het weekend? klik op "lees meer"
07.10.2019

uw huisarts registreert voor intego

thumb