arrow

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

Maak online een afspraak
19.11.2018

Sluitingsdagen

thumb
Opgelet: Het wijkgezondheidscentrum is gesloten op maandag 24 en dinsdag 25 december en op maandag 31 december en dinsdag 1 januari. Tijdens deze feestdagen en in het weekend kan je terecht bij de huisartsenwachtpost. Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. (Het gebouw net naast AZ MOnica ziekenhuis).
 
11.12.2018

Vervangend huisarts gezocht! 38 uur per week voor de periode februari tot en met juni 2019! Interesse? Contacteer Jo of Gert. Meer info: klik op 'praktisch' en daarna op 'vacatures'.

 
28.11.2018

Kom op voor jezelf!

thumb
Kom op voor jezelf ! Je voelt je soms onzeker in gezelschap? Je vindt het moeilijk om nee te zeggen? Je wil meer zelfvertrouwen? 't Spoor organiseert ism Open School een cursus Kom op voor jezelf! 8 bijeenkomsten. Start in februari 2019.
08.12.2017

Kinesist

Een nieuw pand, meer ruimte, nieuwe gezichten? Stef en Hanne, onze kinesisten, zijn gestart! We zijn heel blij dat we vanaf 1 februari kinesitherapie kunnen aanbieden in ons wijkgezondheidscentrum. Dat betekent wel voor u als patiŽnt dat kinesist tot het vaste pakket zal behoren. U zal dus voor huisarts, verpleging en kinesist steeds naar het wijkgezondheidscentrum moeten komen. Hebt u vragen hierover? Aarzel niet om ons te contacteren.
 
31.05.2018

't Spoor en uw privacy!!

Sinds 25 mei is de wetgeving op het omgaan met persoonsgegevens (GDPR) van kracht. Ook 't Spoor heeft hierrond een regeling uitgewerkt. Lees alvast onze 'privacyverklaring' in de rubriek 'info' onder 'visie' onderaan!!!
 
01.07.2018

vrije raadpleging

thumb
U kan elke dag terecht op de vrije raadpleging (zonder afspraak) van 9u tot 10u en van 16u tot 18u. Omdat het soms druk is in de wachtzaal tijdens de vrije raadpleging, kan het zijn dat het onthaal u een kaartje meegeeft met een richtuur. Dan hoeft u niet in de wachtzaal te blijven. Het uur dat op uw kaartje staat, is het uur dat u terug in de wachtzaal moet zitten. En dan wacht u daar verder tot de dokter u binnenroept.