arrow

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

Maak online een afspraak
21.06.2017

kinesitherapeut(e)

Momenteel zijn wij op zoek naar een kinesitherapeut(e) (25 tot 30 uur per week) om ons team te versterken! Interesse? Aarzel niet ons te contacteren! Meer info vind je onder de rubriek 'vacature'.
 
25.07.2017

We zijn verhuisd!!!!

Vanaf woensdag 25 juli ontvangen we al onze patiënten graag in onze nieuwe wachtzaal in de Kwekerijstraat 75 in Borgerhout. Dit is net om de hoek van de Guldensporenstraat, waar we 10 jaar lang de ingang van ons centrum gehad hebben. De consultatie-uren wijzigen niet! Graag tot binnenkort in ons verbouwde pand!!!!
 
11.04.2017

Opgelet: sluitingsdagen

Op volgende feestdagen is het wijkgezondheidscentrum gesloten: vrijdag 21 juli, maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus. In het weekend en op de feestdagen zelf kan je terecht bij de huisartsenwachtpost. Maar opgelet. De wachtpost is verhuisd. Ze zitten nu naast spoed van AZ Monica. Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. Te bereiken met tram 8 of 24 OF met bus 19.
05.07.2017

t Spoor verhuist!

Eindelijk! Oef! De verbouwing zit er op! Binnenkort zullen de deuren van het nieuwe centrum open zijn! De ingang van ‘tSpoor zal dan in de Kwekerijstraat 75 zijn. De laatste weken hebben we traag maar gestaag alles verder afgewerkt. De verbouwing op zich was al een tijdje klaar maar er kwamen er nog een hoop tijdrovende zaken bij kijken. En wachten is niet altijd even leuk! Alles regelen voor de installatie van het internet, plaatsen van een telefoonsysteem,… het lijken simpele en logische dingen maar de tijd tikt ongenadig verder…. Maar voila, het nieuwe Spoor is weldra open! We hopen met ons ganse team dat ook alle patiënten zich hier even thuis gaan voelen als in het ‘oude’ gebouw in de Guldensporenstraat. Het Spoor-team!
 
05.07.2017

nieuwsbrief zomer

De nieuwsbrief valt weldra in uw brievenbus, maar hier kan je alvast een kijkje nemen.
30.06.2016

verhuis wachtpost

Vanaf 2 september 2016 verhuist de wachtpost Deurne Borgerhout. Vanaf dan kunnen bewoners van o.a 2140 in het weekend of tijdens feestdagen terecht in de Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. (Het gebouw net naast AZ MOnica ziekenhuis).
 
29.09.2014

vrije raadpleging

thumb
Omdat het soms druk is in de wachtzaal tijdens de vrije raadpleging, zal vanaf 15 oktober met een nieuw systeem gestart worden. De uren van de vrije raadpleging blijven hetzelfde (9u-10u en van 16u-18u). U krijgt aan het onthaal een richtuur. Zo weet u om hoe laat u best terug plaats neemt in de wachtzaal.