arrow
Maak online een afspraak

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

13.01.2020

enkel op afspraak

thumb
OPGELET! Vanaf 10/02/2020 werken we alleen nog OP AFSPRAAK. GEEN vrije raadpleging meer...
 
26.09.2019

Ieders mond gezond!

thumb
Bent u vorig jaar naar de tandarts geweest? Nee, ° ik ga enkel als ik pijn heb, ° de tandarts is te duur, ° mijn tanden zijn gewoon gezond, ° ik heb geen of weinig echte tanden. ° geen tijd, vergeten, te lang wachten voor een afspraak ° ik heb geen tandarts Een jaarlijks tandartsbezoek is goed voor jou en je gezin! Gaatjes en tandvleesontstekingen op tijd behandelen vermijdt later zwaardere ingrepen zoals een tand trekken, implantaten of een vals gebit. Op termijn komt een preventief tandartsbezoek dus goedkoper uit. Vindt u het toch moeilijk? Weet u niet waar u terecht kan? Hebt u geen idee hoeveel het zal kosten? Wijkgezondheidscentrum helpt u graag verder in uw zoektocht en uw voornemen om dit jaar echt naar de tandarts te gaan! meer info bij Liesbet
12.12.2019

wandelen

Al nagedacht over "uw gezonde voornemens" voor het nieuwe jaar? Meer bewegen? Of wat meer de natuur intrekken? Ahaaa! Goed nieuws. 't Spoor geeft een flinke voorzet! Gewoon aanpikken en we zijn vertrokken!
01.02.2019

ontspannen en bewegen (enkel vrouwen)

thumb
Op zoek naar een manier om te ontspannen en gezond te blijven? Vanaf 16 september organiseren we opnieuw bewegen voor dames. Zowel het yoga aanbod als het beweegaanbod proberen we terug op de kaart te zetten. Heb je interesse? Geef gerust je naam al door aan de dokter of aan het onthaal en dan laten we je weten wanneer we terug starten. Het is een fijne samenwerking met buurtsport Oud Borgerhout. Kom gerust meedoen! Tot binnenkort!
26.09.2019

bloedname labo

thumb
Labo 2x per week Vanaf 1 oktober op dinsdag van 8u tot 10.30u en op donderdag van 10.30u tot 11.30u Heeft je dokter je verwezen voor een bloedname? Dan kan je op dinsdag en donderdag, zonder afspraak, terecht bij de verpleging van het labo. Hier in t Spoor.
 
08.05.2019

patiėntenstop

OPGELET VANAF 8 mei 2019 hebben we een patiėntenstop. Dat betekent dat we geen nieuwe patiėnten meer kunnen inschrijven. En dit voorlopig tot 1 maart 2020. De lijst die u op de website terugvindt, is dus tijdelijk niet meer geldig. Slechts enkele straten komen nog in aanmerking. Om te weten waar u terecht kan, mag u ons gerust bellen of kom even langs.
 
12.03.2019

CKG Koraal

thumb
Heb je kinderen tussen 0 en 12 jaar? Heb vragen over de opvoeding van je kind? In CKG Koraal afdeling Klimop helpen we je met de zorg en opvoeding van je kinderen en bieden we ondersteuning aan je gezin. We kijken samen welke moeilijkheden er zijn en hoe we dit kunnen aanpakken. We zoeken samen met jou een oplossing die het meest geschikt is voor je gezin. Wil je graag eens langskomen? Elke eerste vrijdag van de maand kan je terecht bij een hulpverlener van CKG Koraal in jouw wijkgezondheidscentrum. 1ste vrijdag van de maand. Zonder afspraak. Tussen 9u en 12u.
 
12.02.2019

CAW Wijkteam

thumb
Heb je zorgen? vragen? problemen? (huis, familie, kindjes, werk, school …) Op dinsdag kan je bij Ayman Yachou hier ontmoeten. Ayman is een medewerker van Wijkteam Borgerhout. Op dinsdag heeft hij vrije raadpleging in 't Spoor. Van 9.30u tot 12u. Dan kan je zonder afspraak bij hem terecht voor vragen en informatie. Je meldt aan bij het onthaal en wacht in de wachtzaal tot Ayman je binnen roept.
 
30.09.2019

geestelijke gezondheid

thumb
Je goed in je vel voelen is niet evident. Toch heeft onze mentale gezondheid grote impact op onze kwaliteit van leven en gezondheid. Op onze website vind je onder "projecten" een pdf met allerlei websites die te maken hebben met geestelijke gezondheid. Alvast een kleine greep uit een groot aanbod.
07.10.2019

uw huisarts registreert voor intego

thumb
08.12.2017

Kinesist

thumb
We bieden kinesitherapie aan in ons wijkgezondheidscentrum. Dat betekent wel voor u als patiėnt dat kinesist tot het vaste pakket zal behoren. U zal dus voor huisarts, verpleging en kinesist steeds naar het wijkgezondheidscentrum moeten komen. Hebt u vragen hierover? Aarzel niet om ons te contacteren.
 
31.05.2018

't Spoor en uw privacy!!

Sinds 25 mei is de wetgeving op het omgaan met persoonsgegevens (GDPR) van kracht. Ook 't Spoor heeft hierrond een regeling uitgewerkt. Lees alvast onze 'privacyverklaring' in de rubriek 'info' onder 'visie' onderaan!!!