arrow

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

Maak online een afspraak
15.03.2016

Opgelet: sluitingsdagen

thumb
Opgelet: in juli en augustus is het wijkgezondheidscentrum gesloten op volgende feestdagen: donderdag 21 juli en vrijdag 22 juli en maandag 15 augustus. Je kan wel terecht bij de huisartsenwachtpost Deurne-Borgerhout.
 
30.06.2016

verhuis wachtpost

Vanaf 2 september 2016 verhuist de wachtpost Deurne Borgerhout. Vanaf dan kunnen bewoners van o.a 2140 in het weekend of tijdens feestdagen terecht in de Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. (Het gebouw net naast AZ MOnica ziekenhuis).
 
25.04.2016

nieuwsbrief

De nieuwsbrief valt weldra weer in uw brievenbus. U kan op de website al kijken wat er in de nieuwsbrief staat. Moest u de nieuwsbrief niet ontvangen per post voor 12 juli? Geef dan even een seintje.
25.04.2016

nieuws van t spoor

Wat veranderde er de laatste weken in jullie vertrouwde centrum of wat staat er nog te gebeuren? Vanaf 1 april is dokter Stefan terug fulltime op post in t Spoor. Dokter Hilke blijft ook bij ons werken omdat we aan een uitbreiding van artsen toe waren. Daarnaast start Famke op hetzelfde moment haar halftijdse job als psychologe in t Spoor. Zij stelt zich verder in deze nieuwsbrief uitvoerig aan je voor. Tenslotte leiden we momenteel een aantal nieuwe vrijwilligers op die hopelijk spoedig hun plaats kunnen innemen aan het onthaal om ons vast vrijwilligersteam verder uit te breiden! Omdat we nu met meer personeel zijn en iedereen zijn/haar plek moet krijgen, voerden we een aantal wijzigingen door: - het consultatierooster en wie wanneer werkt is veranderd! Zie hiervoor het uitneembare rooster in het midden van deze nieuwsbrief. - ook de kabinetten zijn heringedeeld! Zo toverden we de ruimte van de sociale dienst om tot medisch kabinet en werd het administratief bureau een consultatieruimte. - de administratie verhuisde tijdelijk naar een lokaal een paar straten verder zodat we in de Guldensporenstraat meer plaats hebben om comfortabel te werken. Deze verschuivingen zijn gelukkig maar tijdelijk! Ondertussen gaan we door met de verbouwing van ons pand in de Kwekerijstraat. Als dit bouwproject achter de rug is, herenigen we al onze diensten terug op dezelfde plaats!
 
29.09.2014

vrije raadpleging

thumb
Omdat het soms druk is in de wachtzaal tijdens de vrije raadpleging, zal vanaf 15 oktober met een nieuw systeem gestart worden. De uren van de vrije raadpleging blijven hetzelfde (9u-10u en van 16u-18u). U krijgt aan het onthaal een richtuur. Zo weet u om hoe laat u best terug plaats neemt in de wachtzaal.