arrow

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

Maak online een afspraak
21.06.2017

kinesitherapeut(e)

Momenteel zijn wij op zoek naar een kinesitherapeut(e) (25 tot 30 uur per week) om ons team te versterken! Interesse? Aarzel niet ons te contacteren! Meer info vind je onder de rubriek 'vacature'.
 
11.04.2017

Opgelet: sluitingsdagen

Op volgende feestdagen is het wijkgezondheidscentrum gesloten: vrijdag 21 juli en dinsdag 15 augustus. In het weekend en op de feestdagen zelf kan je terecht bij de huisartsenwachtpost. Maar opgelet. De wachtpost is verhuisd. Ze zitten nu naast spoed van AZ Monica. Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. Te bereiken met tram 8 of 24 OF met bus 19.
01.01.2017

nieuw jaar ... nieuwigheden

thumb
Willen we u alvast even meenemen in een aantal projecten die een bijdrage kunnen leveren aan een gezond 2017? Wat dacht u van een uurtje meer bewegen en ontspannen? Een poging om te stoppen met roken? In groep of individueel? Of een reeks waarin u leert om beter voor uzelf op te komen? En als u toehapt, misschien ook even naar uw tanden te laten kijken dit jaar? Met één klik op de knop komt u bij de rubriek projecten waar u meer kan lezen over deze nieuwigheden...
01.01.2017

nieuwsbrief

De nieuwsbrief valt weldra weer in uw brievenbus. U kan op de website al kijken wat er in de nieuwsbrief staat.
30.06.2016

verhuis wachtpost

Vanaf 2 september 2016 verhuist de wachtpost Deurne Borgerhout. Vanaf dan kunnen bewoners van o.a 2140 in het weekend of tijdens feestdagen terecht in de Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. (Het gebouw net naast AZ MOnica ziekenhuis).
 
29.09.2014

vrije raadpleging

thumb
Omdat het soms druk is in de wachtzaal tijdens de vrije raadpleging, zal vanaf 15 oktober met een nieuw systeem gestart worden. De uren van de vrije raadpleging blijven hetzelfde (9u-10u en van 16u-18u). U krijgt aan het onthaal een richtuur. Zo weet u om hoe laat u best terug plaats neemt in de wachtzaal.