arrow

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

Maak online een afspraak
15.10.2018

Sluitingsdagen in november

thumb
Opgelet: In november is het wijkgezondheidscentrum gesloten op donderdag 1 november en vrijdag 2 november. Tijdens deze feestdagen en in het weekend kan je terecht bij de huisartsenwachtpost. Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. (Het gebouw net naast AZ MOnica ziekenhuis). Opgelet, het wijkgezondheidscentrum is ook uitzonderlijk gesloten op donderdag namiddag 8 november. Die dag is de wachtpost niet open. U maakt dan best een afspraak op donderdagvoormiddag of komt naar de vrije raadpleging op donderdagvoormiddag. Vrijdag zijn we terug op post.
 
31.05.2018

't Spoor en uw privacy!!

Sinds 25 mei is de wetgeving op het omgaan met persoonsgegevens (GDPR) van kracht. Ook 't Spoor heeft hierrond een regeling uitgewerkt. Lees alvast onze 'privacyverklaring' in de rubriek 'info' onder 'visie' onderaan!!!
 
08.12.2017

Kinesist

Een nieuw pand, meer ruimte, nieuwe gezichten? Stef en Hanne, onze kinesisten, zijn gestart! We zijn heel blij dat we vanaf 1 februari kinesitherapie kunnen aanbieden in ons wijkgezondheidscentrum. Dat betekent wel voor u als patiŽnt dat kinesist tot het vaste pakket zal behoren. U zal dus voor huisarts, verpleging en kinesist steeds naar het wijkgezondheidscentrum moeten komen. Hebt u vragen hierover? Aarzel niet om ons te contacteren.
 
01.07.2018

vrije raadpleging

thumb
U kan elke dag terecht op de vrije raadpleging (zonder afspraak) van 9u tot 10u en van 16u tot 18u. Omdat het soms druk is in de wachtzaal tijdens de vrije raadpleging, kan het zijn dat het onthaal u een kaartje meegeeft met een richtuur. Dan hoeft u niet in de wachtzaal te blijven. Het uur dat op uw kaartje staat, is het uur dat u terug in de wachtzaal moet zitten. En dan wacht u daar verder tot de dokter u binnenroept.