arrow

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

Maak online een afspraak
26.09.2019

Sluitingsdagen

thumb
Opgelet: Het wijkgezondheidscentrum is gesloten op vrijdag 1 november 2019 / maandag 11 november 2019 / woensdag 25 december 2019 / woensdag 1 januari 2020. Tijdens deze feestdagen en in het weekend kan je terecht bij de huisartsenwachtpost. Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. (Het gebouw net naast AZ MOnica ziekenhuis).
 
07.11.2019

kinesist(e)gezocht!

Zin om samen te werken met een multidisciplinair team? Nood aan vaste uren en een omkaderde praktijk met administratieve ondersteuning? Wil je je schouders zetten onder gespecialiseerde en kwaliteitsvolle zorg? Wijkgezondheidscentrum ‘t Spoor in Borgerhout zoekt een kinesitherapeut
26.09.2019

griepvaccin

thumb
November: Griep-prik-tijd! Laat je vanaf midden november vaccineren tegen seizoensgriep! Patienten die in aanmerking komen voor een griepvaccin, krijgen van ons (begin november) een brief. Hebt u geen brief gehad en denkt u dat u wel in aanmerking komt? Laat het ons weten. U kan zich laten vaccineren bij onze verpleegkundigen, zonder afspraak, op volgende data Maandag 25/11: van 9.30u-12u Dinsdag 12/11 en 19/11: van 8u-9u en van 10.20u-12u Donderdag 14/11, 21/11 en 28/11: van 16u-18u
 
01.02.2019

ontspannen en bewegen (enkel vrouwen)

thumb
Op zoek naar een manier om te ontspannen en gezond te blijven? Vanaf 16 september organiseren we opnieuw bewegen voor dames. Zowel het yoga aanbod als het beweegaanbod proberen we terug op de kaart te zetten. Heb je interesse? Geef gerust je naam al door aan de dokter of aan het onthaal en dan laten we je weten wanneer we terug starten. Het is een fijne samenwerking met buurtsport Oud Borgerhout. Kom gerust meedoen! Tot binnenkort!
26.09.2019

bloedname labo

thumb
Labo 2x per week Vanaf 1 oktober op dinsdag van 8u tot 10.30u en op donderdag van 10.30u tot 11.30u Heeft je dokter je verwezen voor een bloedname? Dan kan je op dinsdag en donderdag, zonder afspraak, terecht bij de verpleging van het labo. Hier in t Spoor.
 
30.09.2019

10 daagse van de Geestelijke Gezondheid

thumb
Je goed in je vel voelen is niet evident. Toch heeft onze mentale gezondheid grote impact op onze kwaliteit van leven en gezondheid. Van 1 tot 10 oktober is het de tiendaagse van de geestelijke gezondheid. Er worden allerlei activiteiten, workshops georganiseerd in heel Vlaanderen. Op de knop: "lees meer", vindt u alvast een kalender van Antwerpen. Op onze website vind je onder "projecten" ook een pdf met allerlei websites die te maken hebben met geestelijke gezondheid. Alvast een kleine greep uit een groot aanbod.
26.09.2019

Ieders mond gezond!

thumb
Bent u vorig jaar naar de tandarts geweest? Nee, ° ik ga enkel als ik pijn heb, ° de tandarts is te duur, ° mijn tanden zijn gewoon gezond, ° ik heb geen of weinig echte tanden. ° geen tijd, vergeten, te lang wachten voor een afspraak ° ik heb geen tandarts Een jaarlijks tandartsbezoek is goed voor jou en je gezin! Gaatjes en tandvleesontstekingen op tijd behandelen vermijdt later zwaardere ingrepen zoals een tand trekken, implantaten of een vals gebit. Op termijn komt een preventief tandartsbezoek dus goedkoper uit. Vindt u het toch moeilijk? Weet u niet waar u terecht kan? Hebt u geen idee hoeveel het zal kosten? Wijkgezondheidscentrum helpt u graag verder in uw zoektocht en uw voornemen om dit jaar echt naar de tandarts te gaan!
08.05.2019

patiėntenstop

OPGELET VANAF 8 mei 2019 hebben we een patiėntenstop. Dat betekent dat we geen nieuwe patiėnten meer kunnen inschrijven. En dit voorlopig tot eind 2019. De lijst die u op de website terugvindt, is dus tijdelijk niet meer geldig. Slechts enkele straten komen nog in aanmerking. Om te weten waar u terecht kan, mag u ons gerust bellen of kom even langs.
 
07.10.2019

uw huisarts registreert voor intego

thumb
12.03.2019

CKG Koraal

thumb
Heb je kinderen tussen 0 en 12 jaar? Heb vragen over de opvoeding van je kind? In CKG Koraal afdeling Klimop helpen we je met de zorg en opvoeding van je kinderen en bieden we ondersteuning aan je gezin. We kijken samen welke moeilijkheden er zijn en hoe we dit kunnen aanpakken. We zoeken samen met jou een oplossing die het meest geschikt is voor je gezin. Wil je graag eens langskomen? Elke eerste vrijdag van de maand kan je terecht bij een hulpverlener van CKG Koraal in jouw wijkgezondheidscentrum. 1ste vrijdag van de maand. Zonder afspraak. Tussen 9u en 12u.
 
12.02.2019

CAW Wijkteam

thumb
Heb je zorgen? vragen? problemen? (huis, familie, kindjes, werk, school …) Op dinsdag kan je bij Ayman Yachou hier ontmoeten. Ayman is een medewerker van Wijkteam Borgerhout. Op dinsdag heeft hij vrije raadpleging in 't Spoor. Van 9.30u tot 12u. Dan kan je zonder afspraak bij hem terecht voor vragen en informatie. Je meldt aan bij het onthaal en wacht in de wachtzaal tot Ayman je binnen roept.
 
08.12.2017

Kinesist

thumb
Een nieuw pand, meer ruimte, nieuwe gezichten? Stef en Hanne, onze kinesisten, zijn gestart! We zijn heel blij dat we vanaf 1 februari kinesitherapie kunnen aanbieden in ons wijkgezondheidscentrum. Dat betekent wel voor u als patiėnt dat kinesist tot het vaste pakket zal behoren. U zal dus voor huisarts, verpleging en kinesist steeds naar het wijkgezondheidscentrum moeten komen. Hebt u vragen hierover? Aarzel niet om ons te contacteren.
 
31.05.2018

't Spoor en uw privacy!!

Sinds 25 mei is de wetgeving op het omgaan met persoonsgegevens (GDPR) van kracht. Ook 't Spoor heeft hierrond een regeling uitgewerkt. Lees alvast onze 'privacyverklaring' in de rubriek 'info' onder 'visie' onderaan!!!
 
01.07.2018

vrije raadpleging

thumb
U kan elke dag terecht op de vrije raadpleging (zonder afspraak) van 9u tot 10u en van 16u tot 18u. Omdat het soms druk is in de wachtzaal tijdens de vrije raadpleging, kan het zijn dat het onthaal u een kaartje meegeeft met een richtuur. Dan hoeft u niet in de wachtzaal te blijven. Het uur dat op uw kaartje staat, is het uur dat u terug in de wachtzaal moet zitten. En dan wacht u daar verder tot de dokter u binnenroept.