arrow

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

Maak online een afspraak
14.02.2019

Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een huisarts! Interesse? Bekijk de volledige vacature onder de rubriek 'Praktisch' en klik daarna op 'vacatures'.

 
12.02.2019

CAW Wijkteam

Op dinsdag kan je bij Ayman Yachou hier ontmoeten. Ayman is een medewerker van Wijkteam Borgerhout. Op dinsdag heeft hij vrije raadpleging in 't Spoor. Van 9.30u tot 12u. Dan kan je zonder afspraak bij hem terecht voor vragen en informatie. Je meldt aan bij het onthaal en wacht in de wachtzaal tot Ayman je binnen roept.
 
12.02.2019

bloedname labo

thumb
Vanaf nu kan je elke dinsdag bij ons terecht voor bloedname. Een verpleegster van het labo zal hier zijn van 8u tot 10.30u. Zonder afspraak. Opgelet, je kan niet zo maar komen om bloed te laten trekken. Dat kan alleen als je vooraf bij de dokter was geweest en dat je het met hem of haar hebt besproken.
 
12.02.2019

Dr Charlotte Thysen

Vanaf 11 februari neemt dokter Charlotte de stethoscoop van dokter Jesse over... Hartelijk bedankt aan Jesse voor de goede zorgen en de fijne samenwerking!! En een warm welkom aan Charlotte!
 
01.02.2019

ontspannen en bewegen (enkel vrouwen)

Op zoek naar een manier om te ontspannen en gezond te blijven? maandag van 10u tot 11u: yoga. een ideale manier voor meer soepelheid en ontspanning! dinsdag van 14u tot 15u: beweging. Gaande van rustige beweging, beweging op muziek tot echte inspanning en versteviging van je spieren. Beide bewegingslessen lopen nog tot 26 februari. Het is een fijne samenwerking met buurtsport Oud Borgerhout. Kom gerust meedoen! Tot gauw!
 
08.12.2017

Kinesist

Een nieuw pand, meer ruimte, nieuwe gezichten? Stef en Hanne, onze kinesisten, zijn gestart! We zijn heel blij dat we vanaf 1 februari kinesitherapie kunnen aanbieden in ons wijkgezondheidscentrum. Dat betekent wel voor u als patiŽnt dat kinesist tot het vaste pakket zal behoren. U zal dus voor huisarts, verpleging en kinesist steeds naar het wijkgezondheidscentrum moeten komen. Hebt u vragen hierover? Aarzel niet om ons te contacteren.
 
31.05.2018

't Spoor en uw privacy!!

Sinds 25 mei is de wetgeving op het omgaan met persoonsgegevens (GDPR) van kracht. Ook 't Spoor heeft hierrond een regeling uitgewerkt. Lees alvast onze 'privacyverklaring' in de rubriek 'info' onder 'visie' onderaan!!!
 
01.07.2018

vrije raadpleging

thumb
U kan elke dag terecht op de vrije raadpleging (zonder afspraak) van 9u tot 10u en van 16u tot 18u. Omdat het soms druk is in de wachtzaal tijdens de vrije raadpleging, kan het zijn dat het onthaal u een kaartje meegeeft met een richtuur. Dan hoeft u niet in de wachtzaal te blijven. Het uur dat op uw kaartje staat, is het uur dat u terug in de wachtzaal moet zitten. En dan wacht u daar verder tot de dokter u binnenroept.